Jouw drie woorden insturen?

Wil je dat ik een ‘5minuutjes’ schrijf op basis van jouw drie woorden?

Schrijf je in!

 Hoe?

In de rechterkolom vind je een eenvoudig inschrijfformulier. Vul je voornaam en e-mailadres in en je ontvangt voortaan gratis de 5minuutjes per e-mail. Niets meer en niets minder. En vind je een verhaal zo leuk dat je het wilt doorsturen? Doe dat dan gewoon!

(Voor commercieel gebruik wil ik alleen wel dat je even contact met mij opneemt, via bulthuis@kompasmrc.nl . Er zit namelijk copyright op de teksten, dat is ook zichtbaar in de e-mail zelf.)

Als bonus voor je inschrijving mag je drie woorden invullen waarvan jij ‘een 5minuutjes’ zou willen zien. Er zijn twee spelregels:

1) Uiteraard houden we het netjes en leuk.

2) De woorden mogen op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben!

Uit de nieuwe inschrijvingen kies ik dan misschien wel jouw 3 woorden!

 

Privacy: 

Hierin wil ik kort en duidelijk zijn. Door je in te schrijven ontvang je nieuwe 5minuutjes. Uitschrijven kan op elk moment, via de link die elke keer in het mailtje  wordt meegestuurd.

Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor het toesturen van 5minuutjes.

Maak er een mooie dag van! 

 

 

8 reacties op “Jouw drie woorden insturen?

  • Ha Josselien, dank voor je drie woorden. Even geduld, ze komen vanzelf aan de beurt! Heb je je wel ingeschreven (rechts op de pagina), dan krijg je de 5minuutjes automatisch toegestuurd! Groet, Oscar

 1. Ha Oscar. Leuk om te lezen hoe je van 3 willekeurige woorden een leuk verhaal maakt! Heel knap! Ga zo door zou ik zeggen. Ik heb me aangemeld met 3 woorden, en ik zal uitkijken naar je verhalen. Succes!
  Hartelijke groetjes van Anja, (we hebben elkaar bij de UOA gesproken.)

  • Ha Anja, Dank je en leuk dat je je hebt aangemeld. Ik zal mijn best doen er iets leuks van te maken! Groetjes Oscar (en natuurlijk weet ik nog wie je bent!)

 2. Wat een origineel en leuk idee! Ik word vrolijk van je teksten, en ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat je met drie woorden kan.
  Mijn aanmelding komt eraan;)

  • Beste Rose, super om te horen, ben benieuwd naar jouw drie woorden. Er is inmiddels een wachtlijstje ontstaan, maar heb geduld, je komt vanzelf aan de beurt! Oscar

 3. Kan t niet laten om je crea te testen. .
  Hier mijn 3.
  1. Hoefsmid 😉
  2. Waterfiets
  3. Begrotingtekort

  sterkte

  • Ik ga mijn best doen Peter. Je hebt je al ingeschreven, maar ik had nog geen woorden van je gekregen. Hou het blog maar goed in de gaten de komende tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *