Startersacademie – Sabbatical – Grabbelton

Beste lezer,

De afgelopen twee jaar schreef ik honderden korte verhalen, de zogenaamde 5minuutjes. Dat deed ik minimaal twee per week om jou de dag met een glimlach te laten beginnen. De vaste bezoekers en lezers van de site weten het al een tijdje: ik heb qua 5minuutjes een ‘sabbatical’ genomen. Gewoon om nieuwe inspiratie op te doen, maar vooral omdat ik heb gewerkt aan het initiatief De Startersacademie.¬†

Deze online training en platform leidt startende ondernemers naar succesvol ondernemerschap. Samen met Yvette Dorrepaal van Uptale maakten we 24 films over ondernemen op inspirerende plekken in binnen- en buitenland.

Op dit moment heb ik echt mijn handen vol aan dit initiatief: startende ondernemers in Nederland kunnen hulp bij het starten goed gebruiken. Dat betekent dat 5minuutjes.nl voorlopig nog even ‘on hold’ staat. Ik vraag je hiervoor begrip.

Je kunt natuurlijk altijd hiernaast in de ‘grabbelton’ grabbelen voor een leuk verhaal! Of je bestelt de pocket en leest af en toe een verhaal!

Dank voor alle leuke reacties!

Oscar

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *