Wie schrijft 5minuutjes?

Welkom op 5minuutjes. Mijn naam is Oscar Bulthuis. Ik ben deze site begonnen omdat ik vind dat het goed is om de dag met een glimlach te beginnen. Het geeft je dag een kickstart en mogelijk soms een ander perspectief. Mijn dag is goed wanneer ik erin geslaagd ben jou te laten glimlachen door een van mijn stukjes.

Naast het schrijven voor 5minuutjes.nl ben ik oprichter en eigenaar van De Startersacademie. Een prachtige online training en platform voor startende ondernemers. ( www.destartersacademie.nl ). Ik help startende ondernemers en ZZP-ers aan een vliegende start van hun bedrijf. Tevens ben ik de auteur van hèt boek voor startende ondernemers: Ondernemen is net reizen. (zie www.oscarbulthuis.nl ).

17 reacties op “Wie schrijft 5minuutjes?

 1. Hey Oscar! 😉
  Wat gaaf dat je dit doet. Ik ben ook een groot voorstandster van het mooier maken van de wereld… en dit is een super leuk initiatief! Dank je wel!! Ik heb me meteen geabonneerd… Kom maar door met die glimlach-creërende woorden. And I’ll spread the word(s).
  Groetjes (uit een ver verleden, ‘overgevlogen’ naar het Nu),
  Ciska

  • Hoi Ciska!
   Wat leuk om deze reactie van je te krijgen! Hoe heeft post jou bereikt? Ik zal mijn best doen met jouw drie woorden, al moet je even een beetje geduld hebben, ik heb nog een ‘wachtlijst’ weg te werken 🙂
   Groetjes,
   Oscar

 2. Dank Oscar voor dit leuke initiatief; ik heb alle stukjes gelezen en voel aan de lijve weer eens wat een glimlach met je doet. In ieder geval: het werkt als kickstart van de dag. Ik heb me meteen aangemeld 🙂

  • Dank je Pieter, ik blijf mijn best doen, een glimlach maakt de wereld een beetje mooier, nietwaar?

 3. Hi Oscar,
  Wat een leuk initiatief in deze depressieve tijd, van economische crisis, hoge
  benzine prijzen, hoge werkdruk etc…Ga zo door! Ik ben nu al fan…:)
  Mag ik ook nog de groetjes doen aan Wendy en de kids..:)

 4. Wat een leuk idee Oscar! Maak mij ook maar lid!
  Goed om te zien dat je zo lekker bezig bent met je ondernemerschap.

  • Dank je Maaike! Je kan je inschrijven via het formuliertje in de rechterkolom. Ik ga dat binnenkort even iets duidelijker maken, want ik merk dat jij niet de enige bent die het niet kan vinden!

 5. Ziet er gelikt uit!!!mooie vormgeving. Goede text etc.etc. Als je het goed/ leuk vind deel ik het met mijn 700 wanabee friends op facebook. Wish you luck bro! !!! Btw (by the way) van mij ook een 🙂

  • Dank je broer! En ja, deel dit met zoveel mogelijk mensen, je kunt je ook gratis abonneren. Hoe meer mensen met een glimlach de dag beginnen, hoe beter!

 6. Wat een leuk en vooral origineel idee!
  Zelf bedacht? Wel moeilijk trouwens om steeds weer iets te moeten bedenken.

  Ben ik nu gelijk automatisch geabonneerd?

  • Dank je voor jouw reactie Nanka. Ja, ik heb het zelf bedacht. Ik ben wel schatplichtig aan de Write your book in 28 days course van Open Circle Academy. Daar ben ik voor het eerst snel stukjes van 5 minuten gaan schrijven. Een cursus die ik verder van harte kan aanbevelen. En … in het nieuws bedenken zit hem de uitdaging, maar de drie woorden komen dus random uit het woordenboek! Je bent nog niet automatisch geabonneerd, ik ben nu het regelen dat dat snel kan (ook via twitter etc.). Groet, Oscar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *