Zon -Kinderen – Veilig

De zon staat al hoog aan de hemel wanneer Katy wakker wordt en zich omdraait en recht in het gezicht kijkt van René. Oh jee, wat is er nou gebeurd? Het was gisteren bij het stappen wel erg gezellig, maar nu is ze met hem in bed beland. Ook hij kijkt haar aan en glimlacht een beetje ongemakkelijk. “Uhm… we hebben het toch wel veilig gedaan he? ”, is het eerste wat hij zegt. “Want ik ben helemaal nog niet toe aan kinderen”.

Verschrikt gaat Katy rechtop zitten. Ze stapt meteen haar bed uit en rent naar de badkamer. Daar staat Susanne, haar vriendin. “Goedemorgen Katy, lekker geslapen?” Ze weet niet zo goed wat ze moet zeggen, temeer omdat ze weet dat Susanne de vriendin is van René. “Uhm, tsja, ik kan me eerlijk gezegd niet zo veel meer herinneren van gisteravond. Maar ik zie nu dat René in mijn bed ligt. Het spijt me”.

Susanne kijkt haar verdrietig aan. “Ik dacht dat jij mijn vriendin was. En nu gingen we samen uit, zodat jij hem als mijn beste vriendin ook leert kennen en nu gebeurt er dit.

“We hadden het zelfs al over kinderen”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *